Kangen Ati - negerimusik.com

Breaking

Senin, 18 Desember 2017

Kangen Ati

umpomo isih ono wektu
aku pengen jujur ning sliramu
ra ono sing iso ngganteni
mung sliramu sing tak kangeni

adoh panggonmu lan adoh tresnamu
lawang tresno mung kanggo sliramu

ra ono sing biso ngganteni
sliramu nang jerone ati
roso tresno sing kok uwehno
iso ngedemke loro

ayem urip ayem tresnaku
naliko sesandhing nang sliramu
opo sliramu ra ngrasakno
kangen ati sing tak roso

ra ono sing biso ngganteni
sliramu nang jerone ati
roso tresno sing kok uwehno
iso ngedemke loro

ayem urip ayem tresnaku
naliko sesandhing nang sliramu
opo sliramu ra ngrasakno
kangen ati sing tak roso

Tidak ada komentar:

Posting Komentar