Ra Ikhlas Lahir Batin - negerimusik.com

Breaking

Rabu, 20 September 2017

Ra Ikhlas Lahir Batin

    netes banyu ing moto
    sliramu sandhing wong liyo
    sak tenane aku ra lilo
    mergo kebacut tresno

    tali tresno ing janji
    saiki podo ngelarani
    nanging ati ra iso ngapusi
    sliramu sing tak tresnani

    opo ora kelingan
    naliko bareng sesandhingan
    janji malah dadi kacedran
    tresno amung dadi kenangan

    tangis sing tak rasakno
    ra bakal ganteni loro
    janjimu uwis kok ucapno
    gawe atiku loro

    amung liwat foto iki
    sing biso ngobati ati
    tak pikir malah dadi batin
    aku ra ikhlas lahir batin

    tangis sing tak rasakno
    ra bakal ganteni loro
    janjimu uwis kok ucapno
    gawe atiku loro

    amung liwat foto iki
    sing biso ngobati ati
    tak pikir malah dadi batin
    aku ra ikhlas lahir batin

Tidak ada komentar:

Posting Komentar